Welkom Over Cursus Werk Te koop


Welkom Over Cursus Werk Te koop

Schilderles in groepsverband.

 Op maandagmiddag van 13:00 uur en 16:00 uur of op  vrijdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur.

 Wat gaan we doen:

 De nadruk ligt op figuratief tekenen en schilderen. We  beginnen met het prepareren van een canvasdoek.  Oefenen van tekenvaardigheid als ondersteuning voor  het schilderen. Leren bewust te kijken naar vormen,  licht, schaduw, verhoudingen en diepte.  Schildervaardiheden. Leren werken met Acryl of olieverf  op waterbasis in verschillende technieken.De  cursist  bepaalt zelf het obderwerp.   

 Afname van minimaal 5 lessen, € 20,00 pl. excl.  materiaal. Materiaal zelf meenemen of verkrijgbaar  tegen een vergoeding.

 
“Schilderles

  in de keuken”


Wil je graag leren schilderen?

In mijn huis in Kudelstaart geef ik lessen hoe te schilderen met olieverf en Acryl. Dit kan op verschillende dagen in kleine groepen en ook individueel voor zowel beginners als gevorderden.  

Eenmalige workshop.

 Dag en tijdstip voor de eenmalige workshop in overleg.  Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

 

 Wat gaan we doen:

 Hier ligt de nadruk ook op figuratief tekenen en  schilderen. Het prepareren van een canvasdoek. Leren  werken met Acryl en het verschil zien met een olieverf.  Aan het eind van de les kunt u een mooi schilderij mee  naar huis nemen.

 Eenmalige workshop voor 1 persoon:
 Kosten € 60,00 incl. Materiaal, doek van 30 x 30.

 Eenmalige workshop voor twee/ drie personen:
 Kosten € 45,00 p.p. Incl materiaal en doek 30 x 30Aanmelden kan via de mail info@irenekramer.nl of app 06 52219626 met vermelding van uw naam, voorkeur cursus en welke dag u wilt komen. Er is een beperkt aantal plaatsen per dagdeel dus ik maak een indeling en neem contact met u op of er plaats is.