Ik ben geboren in 1969 en teken en schilder al mijn hele leven.  Naast  een werkend leven in de verpleging en bij de politie in Amsterdam heb  ik altijd lessen gevolgd van verschillende kunstenaars om de technieken  van olieverf te leren. Daarna ben ik in 2005 voor mezelf begonnen. In  ons huis in Kudelstaart creëer ik mijn werk en u bent van harte welkom  om op afspraak de schilderijen te komen bekijken.


                                                                                      Vindt u het leuk om mijn werk te volgen                                                                                   kijk dan op instagram pinterest en facebook.

         Irene Kramer |       Kudelstaart |       06 52219626  |       info@irenekramer.nlWelkom Irene Info Portfolio Te koop


“Mijn grote

Passie

is schilderen”


Mijn inspiratie komt voort uit mijn omgeving met in het bijzonder dieren, mensen, gebouwen, de stad en de natuur. Dit probeer ik vast te leggen in olieverf.  

Het liefst schilder ik op een canvas doek maar ook op hout en bamboe. Bij mensen en dieren probeer ik het karakter te “vangen”.

Tijdens het schilder-proces pas ik verschillende technieken toe en de meerdere lagen olieverf geven extra diepte aan het geheel.

 “In Opdracht”

De prijs voor werk in opdracht zijn afhankelijk van de afmeting en het gekozen onderwerp.  

Met een in opdracht gemaakt schilderij haal je iets unieks in huis. Het is tevens een mooie herinnering aan iets of iemand, en tevens leuk om te geven als cadeau bij een speciale gelegenheid.